Feestdagen

Video van Sint – WINACTIE (winnaars bekend)!

Volgende week is het weer zover en zal de Sint met zijn Pieten weer ons land bezoeken voor een aantal weken. Tijd dus voor de voorbereidingen! Tijd voor Video van Sint!

Packshot-2019

Volgende week is het weer zover en zal de Sint met zijn Pieten weer ons land bezoeken voor een aantal weken. Tijd dus voor de voorbereidingen! Tijd voor Video van Sint!

Vorig jaar genoten de kinderen enorm van de video waarin de Sint ze toesprak en de Pieten ook gezellig een kijkje kwamen nemen. En dat gaan we ook dit jaar doen. En we hebben ons neefje aan de video toegevoegd en gaan deze gebruiken bij Opa en Oma op pakjesavond bij hun thuis. Ik ben vooral benieuwd naar de reactie van de kleinste. Ook Lars is nog steeds een super fan van Sinterklaas en de Pieten. Sam weet inmiddels het grote geheim, maar vind het maar al te leuk om lekker mee te doen en heel groot te zijn.

In Video van Sint spreekt Sinterklaas de kinderen toe tijdens een persoonlijk videobericht. Sinterklaas zal alle kinderen ook een compliment geven en een hobby of gebeurtenis aanhalen. Optioneel is een lekkernij vernoemen van je kind toe te voegen en/of een opvoedtip. Ook kunnen er foto’s toegevoegd worden die tijdens het videobericht te zien zijn. Super leuk dus voor kinderen om zich zelf terug te zien. En aan het einde is het ook mogelijk dat de Sint de verstop plaats van de cadeautjes zal melden. En natuurlijk is het niet zomaar een videobericht van Sinterklaas, maar zullen ook de Pieten te zien zijn en de kinderen toespreken.

Ben je al net zo enthousiast als mij geworden? Doe dan mee aan de winactie! Ik mag namelijk twee van mijn lezers blij maken met een Video van Sint. Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like mijn facebookpagina: www.facebook.nl/kimsblogs
  2. Like het facebook bericht van deze winactie
  3. Laat een berichtje achter voor wie jij mee doet aan deze winactie.

Meedoen kan tot en met dinsdag 19 november. Woensdag 20 november maak ik de winnaar bekend.

De twee winnaars zijn geworden: Goele Huysegoms en Jolijn Koolske. Sturen jullie mij even een bericht via kimsblogs@outlook.com?VVS_CMYK-compleet_300DPI_lagenbestand

8 gedachten over “Video van Sint – WINACTIE (winnaars bekend)!”

  1. Dit is een wel hele leuke manier om pakjesavond te beginnen. Dit jaar vieren we het ook met ons neefje en nichtje, dat maakt het extra leuk. Wat een verraste gezichtjes zal dat opleveren, ik doe graag mee!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb het nog nooit gedaan zo een videoboodschap van de Sint, maar lijkt me wel leuk dit jaar nu we het met de 3 kinderen en familie vieren. Ik doe dus graag mee. Benieuwd naar hun gezichtjes moesten we winnen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s