2018 in 10 vragen – TAG

Het einde van 2018 is alweer in zicht. Nog even en we proosten weer op het nieuwe 2019. Is dit jaar snel gegaan of juist langzaam? Ik vind in ieder geval dat het weer rap gegaan is. Tijd om terug te blikken met 2018 in 10 vragen TAG.

champagne-glasses-1899909_1280

Wat was het leukste moment van dit jaar?

Dat was zeker weten onze driedaagse trip naar Disneyland Parijs. Wat hebben we daar genoten van a het magische wat Disneyland te bieden heeft. En ook was het weer toen (in oktober) geweldig.

Wie heeft jouw leven in 2018 het meest beïnvloed?

Mijn gezinnetje, maar dat zal bij veel zijn. Een lekker standaard antwoord.

Als je één iemand mag bedanken dit jaar dan is dat…

Ik kan hier niet één iemand voor bedanken. Ik wil alle familie, vrienden en collega’s bedanken voor afgelopen jaar. Voor alle tripjes, lolletjes, samenwerkingen enzovoorts. Ik wil hier niet iemand overslaan.

Wat zou je graag over willen doen?

Omdat we het zo geweldig leuk hebben gehad, zou ik graag nog ons tripje naar Disneyland over willen doen. En ik weet zeker dat de kinderen ook weer mee willen om het nog eens over te doen.

Welke droom komt volgend jaar hopelijk uit?

Verhuizen! Ik wil heel erg graag verhuizen naar een huis. Maar daar zitten wel wat haken en ogen aan. Ik wil namelijk in deze buurt waar we nu wonen blijven wonen. Het liefste nog iets dichter bij de school van de kids. Het huis mag een opknappertje zijn.

Waar ben je dankbaar voor?

Ik ben dankbaar voor onze gezondheid. We zijn eigenlijk nooit ziek en zien (bijna) nooit een dokter. Dat is van grote waarde! En ik ben dankbaar voor onze vrijheid, dat we kunnen doen wat we willen (vakanties etc).

Waar ben je het meest trots op?

Op mijn kinderen en alles wat ze dit jaar behaald hebben. Kleine ventje gaat sinds dit jaar naar school en doet het super! Heeft een plekje in de klas gevonden en gaat iedere dag met plezier naar school, daarnaast gaat hij ook naar zwemles sinds het begin van dit schooljaar en ook dat gaat erg goed. Dametje heeft telkens een super rapport en gaat goed vooruit. Ze houdt van lezen en schrijven en gaat ook graag naar school. Maar ook trots op mijn collega’s. Wij hebben een strubbel jaar gehad op het werk, niet alleen veel nieuwe collega’s, maar ook nieuwe werkzaamheden. We hebben het allemaal doorstaan zonder al te veel kleerscheuren en als team zijn we hechter en sterker geworden.

Waar heb ik mijn tijd aan besteed afgelopen jaar?

Dan toch best wel wat aan werken. Niet dat, dat erg is hoor. We hebben nogal wat veranderingen doorstaan op de werkvloer waarbij het af en toe nodig was om extra te werken. Nu ben ik lekker mijn overuren op aan het maken en dus veel thuis, dat is heerlijk!

Met de kennis van nu, wat zou je dit jaar anders gedaan hebben?

Ik denk dat ik niet veel anders gedaan zou hebben. Ik weet immers ook niet of die andere keuze wel juist uitgepakt zou zijn. Ik heb in ieder geval nergens spijt van en dat is het belangrijkste!

Wellicht als ik dan toch iets moest kiezen was ik gestopt met mijn teamsport. Sinds dit seizoen (loopt van september tot april, we hebben dus nog een half jaar te gaan) zijn er van twee teams één gemaakt. Niet de keuze van het team waar ik in zat, maar keuze van het bestuur. Van de ene kant logisch want je wilt iedereen laten spelen. Echter is het niveau verschil dusdanig groot dat bij (onder andere) mij het plezier er wel vanaf is. En dan hebben we afgelopen week ook nog eens te horen gekregen dat onze trainer coach er per direct mee stopt. Tja dan was ik wellicht niet eens aan dit seizoen begonnen. Het is veel geregel met kinderen thuis (iets wat de rest van het team, zowel oud als nieuw niet heeft). Ik kan hier verder over uitweiden, maar laten we dit jaar leuk afsluiten 😉

Welke doelen heb je voor komend jaar?

Ik zou heel graag willen verhuizen. Maar een echt doel is het niet, meer een wens. Een hele grote wens. Er moet dan wel iets naar onze zin op ons pad komen en moeten we ons appartement snel (en goed) kunnen verkopen.

Een doel is wel om te kijken wat ik wil met de teamsport die ik doe. Wat wordt het de eerste helft van het jaar (tweede helft van het seizoen). Kan ik hier nog wel mijn ei in kwijt of is de koek op. En wat ga ik dan doen? Ik vind sporten erg belangrijk dus dan moet er iets anders voor terugkomen. Kies ik dan voor een teamsport of iets individueels? Iets onder schooltijd van de kinderen of iets in de avond? En ga zo maar door. Genoeg om op een rijtje te gaan zetten voor het nieuwe jaar.

Verder heb ik ook nog als doel om ons huis opgeruimder te houden. Ervoor zorgen dat de kamer van de kinderen regelmatiger opgeruimd wordt, de woonkamer niet te vol komt te staan. Dit zodat we snel kunnen handelen in verkoop als er een huis naar wens op ons pad komt.

 

Dit was mijn 2018 in 10 vragen. Ik TAG: Rachelle van Kaboutermama, Maarten van Papaswereld, Rob van Papablogger, Stephanie van Thuisblijfmama en Natascha van Mamaduizendpoot om ook deze 10 vragen over hun 2018 in te vullen. Neem je daar ook even een kijkje?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: