Video van Sint – Winactie!!!

Sinterklaas vind ik altijd de meest magische tijd van het jaar en ik ben dan ook altijd op zoek naar leuke tips om het extra speciaal te maken voor de kids. En dat lukt zeker weten met Video van Sint! En die bestaan dit jaar alweer 10 jaar!

Het heerlijk avondje wordt extra magische met een video boodschap van Sinterklaas vol met toverkunsten. Maar niet alleen worden er toverkunsten geprobeerd, maar ook komt Danspiet langs voor leuke danspasjes op hippe sinterklaasliedjes en zal er aan het einde verklapt worden waar de cadeautjes verstopt zijn.

Foto1

 

Maar het meest magische vind ik dat Sinterklaas de namen van de kinderen noemt (ook al hebben ze een apart uitgesproken naam, zoals onze dochter Sam (je spreekt het uit op z’n Amerikaans, kan Sinterklaas dit goed uitspreken)  en dat de foto’s in het boek staan. Deze foto’s dien je zelf te uploaden. In totaal worden er 3 foto’s/afbeeldingen getoond. 1 foto in het grote boek, 1 foto/afbeelding in de stal van Amerigo en 1 foto/afbeelding wordt gebruikt voor een goocheltruc.

 

Tijdens de video van Sinterklaas bestelling kan je vier onderwerpen kiezen, waarvan er twee optioneel zijn. Zo geeft Sinterklaas je kind uiteraard een compliment en haalt een hobby of gebeurtenis aan. Tja, Sinterklaas weet immer alles! Een lekkernij en/of opvoedtip zijn optioneel.

Packshot_extra

Er zijn 3 keuze opties, zodat er voor iedereen wat wils is:

 • Download;
 • DVD;
 • Compleet (Download en DVD met veel extra’s)

Ook dit jaar kun je weer kiezen voor de roetveeg- of zwarte pieten versie.

Je video van Sint besteld je HIER op http://www.videovansint.nl

Dit jaar mag ik één Video van Sint weggeven! Hoe cool is dat! Ik weet zeker dat jullie kindjes dit ook super magisch zullen vinden! Om kans te maken op deze prijs hoor ik graag van jullie waar jullie de cadeautjes verstoppen, dus wat Sinterklaas in de Video van Sint zal vertellen waar de cadeautjes gevonden kunnen worden. De winnaar zal ik 25 november bekend maken, zorg dus dat je een juist e-mailadres achterlaat.

WINNAAR IS BEKEND: MARANGE KROUWEL. Gefeliciteerd, check je inbox 😉

Advertenties

20 gedachten over “Video van Sint – Winactie!!!

Voeg uw reactie toe

 1. Dat is zeker Cool! Het zou pakjesavond dit jaar wel heel speciaal maken! Mijn zoontje is al weken in de ban van Sinterklaas en mijn dochtertje gaat het nu allemaal wat bewuster meemaken. Ben zo benieuwd naar de verraste koppies als ze zichzelf terug zien in deze video van Sinterklaas. Vind het zelf ook best spannend 😉

  Like

 2. Lijkt me erg leuk om ze dan over de hele boven verdieping en de zolder te verstoppen. Daarom hou ik van sinterklaas gezellig bijelkaar zijn en genieten van elkaar en van de kids. De kids een hele beleving met de dvd die ze dan voor de 1e keer zien en daarna op zoektocht. Een avond die ze niet snel zullen vergeten

  Like

 3. dit jaar vieren we sinterklaas met de kleinkinderen pas op 8 december, waar we de cadeautjes verstoppen? ik denk …..hhhmmmm …… op Maartjes logeerbed vindt ik wel een leuke plaats!

  Like

 4. In de schuur…
  En de dvd zou natuurlijk in de brievenbus liggen 😜.
  Vooral onze oudste vindt het niet fijn als er hard op het raam wordt bebonkt, dus deze video zou een uitkomst zijn.
  En dan kunnen we er iets extra speciaals van maken, want dit zal het laatste jaar zijn dat beide kinderen geloven in de Sint…

  Like

 5. Wat een leuke actie, wij leggen de cadeautjes altijd in de kofferbak van de auto, dan kunnen opa, oma, oom en tante daar hun deel ook nog leggen voordat ze binnenkomen 🙂

  Like

 6. Doe heel graag mee voor mijn meiden. Wat zal het gaaf zijn als Sint hun namen zal benoemen.
  Ben benieuwd naar de verbaasde gezichten.
  Meestal verstopt deze Sint de cadeautjes ergens op zolder.
  Of we huren een piet in die de zak met cadeautjes voor de de deur wil zetten en aanbelt (en daarna hard weghold).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: