Knutselen / DIY, Verjaardag

Traktatie Kinderdagverblijf

Afgelopen maandag was het eerste feestje! Verjaardag vieren op het kinderdagverblijf en meteen ook afscheid nemen van de groep, de juffen en het kinderdagverblijf. Gelukkig voor de juffen gaat kleine vent straks naar de BSO. Dat is in hetzelfde gebouw, dus mochten ze hem missen kunnen ze hem daar nog opzoeken ;-).

Het thema van kleine vent zijn verjaardag is Superhelden. Dus ook de traktatie is in dat thema. We kozen voor Superhelden Maskers en de rest zouden we later we erbij verzinnen. Zo gezegd zo gedaan. Mallen gemaakt (welke je overigens in mijn DropBox gratis kunt downloaden, wel even de algemene voorwaarden lezen. Via het contactformulier kun je toegang vragen tot mijn Dropbox). Vervolgens met vilt aan de slag gegaan om de masker te maken in verschillende kleuren met verschillende versieringen erop.

25550156_1613442432011673_4852647410453602228_n

Daar na elastieken eraan gemaakt zodat de kinderen ze ook echt op kunnen zetten. En ook kregen ze er nog een Avengers sleutelhanger bij.

Dit zat alles op een grote satéprikker gestoken in een cakeje en daarbij nog een lekkere marshmallow, een stukje komkommer, een tomaat, een druif (dus ook wat gezonds erbij) en bovenop een doosje krentjes zodat alles er niet makkelijk af zou schuiven. En tadaa…. de traktaties waren klaar. Ze waren een echte hit op het kinderdagverblijf en ik denk dat ze in de kleuterklas (groep 1 en 2) ook zeker wel in de smaak zullen vallen.

20180115_114545

4 gedachten over “Traktatie Kinderdagverblijf”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s